Waar gaat u naartoe deze zomer? Bezoek in ieder geval Strandbad Nederheide, het is een ‘must see’ locatie!

Uw zomer is niet compleet als u hier niet bent geweest. En of dat nu is voor een paar uurtjes of voor een paar dagen, het vakantiegevoel dat u hier krijgt wilt u niet missen.

Strandbad Nederheide is omgeven door prachtige natuur en grenst aan het terras van Hotel Restaurant Nederheide. Compleet met een fraai zandstrand en ligweide is dit een trekpleister in de zomer.

Bij het strandbad bevinden zich toiletten en er is een huisje waar bij warm weer drankjes, ijsjes, friet en snacks verkrijgbaar zijn. Voor de kinderen zijn er een aantal speeltoestellen. Er is plek om in de zon te liggen en de bomen op de ligweide zorgen voor voldoende schaduwplekken.

En wilt u extra lang genieten? Dat kan met een verfrissende cocktail of heerlijke ijscoupe op het terras van Nederheide… bij zondondergang. Het échte vakantiegevoel!

 

Strandbad Nederheide is door de provincie Noord Brabant aangewezen als zwemlocatie categorie C. Dit heeft consequenties voor onze bedrijfsvoering. Bij deze categorie is zwemmen alleen toegestaan wanneer er toezicht bij het strandbad aanwezig is. Op warme zonnige zomerse dagen wanneer de EHBO-POST bemand is, is zwemmen derhalve toegestaan. Ook zal op deze dagen entree worden geheven.

Op alle andere dagen is het strandbad gratis en vrij toegankelijk, echter zullen dan de rode vlaggen gehesen zijn wat betekent dat zwemmen dan uitdrukkelijk verboden is. Onze bezoekers worden hier ook via de toegangsborden op gewezen.

Vlag strandbad.

De gemeente heeft ervoor gezorgd dat we bij het strandbad met een vlag moeten werken. Wanneer de rode vlag gehesen is mag er niet gezwommen worden, bij een groene vlag uiteraard wel!

Wanneer er een rode vlag is, kunt u wel komen zonnen!

Op dit moment heeft de gehesen vlag onderstaande kleur.

Laatst aangepast op 13-09-2023

Toegang en openingstijden

Strandbad Nederheide is gedurende het hele jaar dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur.

Voor het strandbad geldt gratis toegang, behalve op warme dagen, wanneer inzet van EHBO en toezicht nodig is. Dan geldt een toegangsprijs van € 5,- per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis toegang, alleen onder begeleiding van een volwassene).

Honden zijn niet toegestaan!

Het is ook mogelijk om een persoonsgebonden abonnement aan te vragen voor een heel seizoen voor slechts € 35,-. U kunt bij de receptie van maandag t/m vrijdag een abonnement aanschaffen. (vergeet niet 2 pasfoto’s mee te brengen). Voor de inwoners van gemeente Gemert-Bakel is het mogelijk om gratis een persoonsgebonden abonnement aan te vragen. Let op, dit kan uitsluitend op dinsdag 9, 16 en 23 april 2024 van 12u tot 19u. Het is dan makkelijk als u dit aanvraagformulier op voorhand invult om dit zo spoedig mogelijk te laten verlopen.

Gratis toegang enkel op vertoon van een legitimatiebewijs is niet mogelijk. Ook verlenen abonnementen van voorgaande jaren geen gratis toegang