Lunchen

12.00 tot 17.00 uur
(keuken neemt nieuwe bestellingen aan tot 16.00 uur)

Kom gezellig lunchen met uitzicht op het strandbad. Een gezellig tafeltje in het sfeervolle restaurant of als de zon schijnt lekker op het terras.

 

 

BEKIJK DE LUNCHKAART

Diner à la carte

17.00 tot 20.00 uur
(i.v.m. covid-19 maatregelen is dit momenteel niet mogelijk).

Met z’n tweetjes, het gezin of voor een speciale gelegenheid lekker dineren. Alvast inspiratie opdoen? Of maak meteen uw keuze uit de à la carte kaart.

BEKIJK DE DINERKAART

Pruuverij-menu

Vanaf 2 personen.
(i.v.m. covid-19 maatregelen is dit momenteel niet mogelijk).

 

Een heerlijk menu van kleine gerechtjes. U krijgt 2 voorgerechtjes, 1 soepje, 3 hoofdgerechtjes en een dessert van de chef

Naast deze gerechtjes wordt u voorzien van brood met smeersels bij de voorgerechtjes. Bij het laatste hoofdgerechtje wordt friet met bacon mayonaise en groenten geserveerd.
De gerechtjes zijn vooraf nooit bekend, het is een rondje door de kaart en meer.

Bij dieetwensen, allergieën of een groepsgrootte boven de 10 personen dient u minimaal 1 dag tevoren telefonisch te reserveren.

€ 34.00 p.p.

Streetfood van de grill

12.00 tot 17.00 uur

Lunch in een bijzondere vorm, met een grote keuze van verschillende kleine lunch gerechten. Deze gerechten worden bereid op de grill in onze open keuken midden in het restaurant. Meerdere gerechten samen maken een complete lunch.

Erg leuk is het om deze lunch samen te delen en te genieten van verschillende smaken.

High Tea

14.00 tot 15.00 uur

Gezellig samen op z’n Brabants ‘Ouw Beppe’, onder het genot van thee en allerlei lekkers. Hartige hapjes als quiche en wrap. Zoete hapjes als brownie, muffin, maar ook scone met lemon curd en slagroom.

1 dag van tevoren reserveren, vanaf 2 personen. Binnenkomst tussen 14.00 en 15.00 uur op maandag t/m zaterdag. Tijdsduur 1,5 uur.

€ 15,50 p.p.