Lunchen

12.00 tot 17.00 uur

 

Kom gezellig lunchen met uitzicht op het strandbad. Een gezellig tafeltje in het sfeervolle restaurant of als de zon schijnt lekker op het terras.

BEKIJK DE DRINKS, LUNCH & BITES KAART

Diner à la carte

17.00 tot 23.00 uur
(de keuken neemt bestellingen aan tot 20.30)

Met z’n tweetjes, het gezin of voor een speciale gelegenheid lekker dineren. Alvast inspiratie opdoen? Of maak meteen uw keuze uit de à la carte kaart.

BEKIJK DE DINERKAARTBEKIJK DE IJSKAART

Pruuverij-menu

Vanaf 2 personen. 

 

Bij het Puuverij-Menu krijgt u een verrassing aan kleine gerechtjes geserveerd. Dit bestaat uit 2 voorgerechtjes, 1 soepje, 3 hoofdgerechtjes en een dessert van de chef

Naast deze gerechtjes wordt u voorzien van brood met smeersels bij de voorgerechtjes. Bij het laatste hoofdgerechtje wordt friet met smokey mayonaise en salade geserveerd.
De gerechtjes zijn vooraf nooit bekend, het is een rondje door de kaart en meer…… Uiteraard houden wij rekening met diëten en allergieën.

Bij dieetwensen, allergieën of een groepsgrootte boven de 10 personen dient u minimaal 1 dag tevoren telefonisch te reserveren.

€ 34.00 p.p.

Streetfood van de grill

12.00 tot 17.00 uur

Lunch in een bijzondere vorm, met een grote keuze van verschillende kleine lunch gerechten. Deze gerechten worden bereid op de grill in onze open keuken midden in het restaurant. Meerdere gerechten samen maken een complete lunch.

Erg leuk is het om deze lunch samen te delen en te genieten van verschillende smaken.