Binnen of buiten zwemmen? Het verwarmde binnenzwembad is niet alleen toegankelijk voor onze hotelgasten. Ook vanuit de omgeving is het mogelijk om te komen zwemmen met een abonnement.

Strandbad Nederheide is in de zomer een geliefde plek om te zijn. Midden in het bos ligt het mooie zwemwater met een fraai zandstrand en een grote ligweide. Het is schoon en voorzien van wat u nodig heeft voor een heerlijk ontspannen (mid)dag.

 

Strandbad Nederheide is door de provincie Noord Brabant aangewezen als zwemlocatie categorie C. Dit heeft consequenties voor onze bedrijfsvoering. Bij deze categorie is zwemmen alleen toegestaan wanneer er toezicht bij het strandbad aanwezig is. Op warme zonnige zomerse dagen wanneer de EHBO-POST bemand is, is zwemmen derhalve toegestaan. Ook zal op deze dagen entree worden geheven.

Op alle andere dagen is het strandbad gratis en vrij toegankelijk echter zullen dan de rode vlaggen gehesen zijn wat betekent dat zwemmen dan uitdrukkelijk verboden is. Onze bezoekers worden hier ook via de toegangsborden op gewezen.

Wat vinden onze gasten?