Waar gaat u naartoe deze zomer? Bezoek in ieder geval Strandbad Nederheide, het is een ‘must see’ locatie!

Uw zomer is niet compleet als u hier niet bent geweest. En of dat nu is voor een paar uurtjes of voor een paar dagen, het vakantiegevoel dat u hier krijgt wilt u niet missen.

Strandbad Nederheide is omgeven door prachtige natuur en grenst aan het terras van Hotel Restaurant Nederheide. Compleet met een fraai zandstrand en ligweide is dit een trekpleister in de zomer.

Bij het strandbad bevinden zich toiletten en er is een huisje waar bij warm weer drankjes, ijsjes, friet en snacks verkrijgbaar zijn. Voor de kinderen zijn er een aantal speeltoestellen. Er is plek om in de zon te liggen en de bomen op de ligweide zorgen voor voldoende schaduwplekken.

En wilt u extra lang genieten? Dat kan met een verfrissende cocktail of heerlijke ijscoupe op het terras van Nederheide… bij zondondergang. Het échte vakantiegevoel!

Toegang en openingstijden

Strandbad Nederheide is gedurende het hele jaar dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur.

Voor het strandbad geldt gratis toegang, behalve op warme dagen, wanneer inzet van EHBO en toezicht nodig is. Dan geldt een toegangsprijs van € 4,- per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis toegang, alleen onder begeleiding van een volwassene).

Het is ook mogelijk om een persoonsgebonden abonnement aan te vragen voor een heel seizoen voor slechts € 25,-.

 

Inwoners van de gemeente Gemert-Bakel kunnen voor seizoen 2020 weer gratis een persoonsgebonden abonnement gebruiken voor toegang. Gratis toegang enkel op vertoon van een legitimatiebewijs is niet mogelijk.

 

In verband met de RIVM maatregelen geldt voor het seizoen 2020 het navolgende:

Het strandbad gaat weer open vanaf 15 juni. Pasjes met daarop het jaartal 2019 zijn ook tijdens het seizoen 2020 geldig. Pasjes van alle jaren vóór 2019 zijn niet meer geldig.
Voor inwoners van de gemeente Gemert-Bakel die vorig jaar geen abonnement hadden is 1 dag waarop alsnog volgens onderstaande richtlijnen een abonnement aangevraagd kan worden. Deze dag is dinsdag 23 juni van 12.00 – 20.00 uur
Ophalen van de aangevraagde pasjes kan op dinsdag 30 juni van 12.00 – 20.00 uur.

Vorig jaar aangevraagde pasjes van 2019 die niet afgehaald zijn liggen bij de kassa van het strandbad klaar om afgehaald te worden.

Het is niet nodig om te reserveren wanneer u naar het strandbad wilt. U heeft toegang tot het strandbad tussen 11.00 uur en 20.00 uur, de ingang gaat via het bospad.

Abonnement aanvragen?

  • Abonnementen aanvragen en afhalen kan alleen bij de receptie van Hotel Restaurant Nederheide;
  • Een geldig legitimatiebewijs, uitgegeven door de burgemeester van gemeente Gemert-Bakel, meebrengen*.
  • Twee pasfoto’s inleveren;

* Wanneer er niet op uw legitimatiebewijs vermeld staat dat u woonachtig bent in de gemeente Gemert-Bakel, maar u bent dat wel, zorg er dan voor dat u een uittreksel van het bevolkingsregister meeneemt.