Waar gaat u naartoe deze zomer? Bezoek in ieder geval Strandbad Nederheide, het is een ‘must see’ locatie!

Uw zomer is niet compleet als u hier niet bent geweest. En of dat nu is voor een paar uurtjes of voor een paar dagen, het vakantiegevoel dat u hier krijgt wilt u niet missen.

Strandbad Nederheide is omgeven door prachtige natuur en grenst aan het terras van Hotel Restaurant Nederheide. Compleet met een fraai zandstrand en ligweide is dit een trekpleister in de zomer.

Bij het strandbad bevinden zich toiletten en er is een huisje waar bij warm weer drankjes, ijsjes, friet en snacks verkrijgbaar zijn. Voor de kinderen zijn er een aantal speeltoestellen. Er is plek om in de zon te liggen en de bomen op de ligweide zorgen voor voldoende schaduwplekken.

En wilt u extra lang genieten? Dat kan met een verfrissende cocktail of heerlijke ijscoupe op het terras van Nederheide… bij zondondergang. Het échte vakantiegevoel!

Toegang en openingstijden

Strandbad Nederheide is gedurende het hele jaar dagelijks geopend van 11.00 tot 20.00 uur.

Voor het strandbad geldt gratis toegang, behalve op warme dagen, wanneer inzet van EHBO en toezicht nodig is. Dan geldt een toegangsprijs van € 4,- per persoon (kinderen t/m 12 jaar gratis toegang, alleen onder begeleiding van een volwassene).

Het is ook mogelijk om een persoonsgebonden abonnement aan te vragen voor een heel seizoen voor slechts € 25,-.