Een vergadering of seminar bij Hotel Restaurant Nederheide is goed verzorgd, effectief en ontspannen. Wij beschikken over drie sfeervolle ruimtes die geschikt zijn voor presentaties, vergaderingen, trainingen en workshops voor diverse groepsgroottes.

Tevens is er een ruim terras met prachtig uitzicht over Strandbad Nederheide en de omliggende natuur is uitermate geschikt voor een lunchpauze of personeelsborrel.

De grote ligweide is te gebruiken voor teambuildingsactiviteiten.

Vanuit de parkeerplaats starten een aantal mooie wandelroutes, perfect voor een mooie onderbreking tijdens een lange vergadering of workshop. Even genieten van de natuur!

Bent u benieuwd naar de zalen en ruimtes? Lees dan vooral verder.

Zaal Nederheide

Zaal Nederheide is de grootste zaal en ruim genoeg voor presentaties van 30 tot 100 personen of een bedrijfsfeest tot 250 personen.
De zaal is uitgerust met een geluidssysteem van topkwaliteit en ingebouwde beamer met scherm.

Tevens beschikt de zaal over een eigen bar en een toegang vanuit de keuken, waardoor ook een uitgebreid buffet of bedrijfsfeest tot de mogelijkheden behoort.

Deze breed inzetbare ruimte kan ingericht worden naar uw wens. Mogelijke opstellingen zijn de Theater opstelling, Cabaret opstelling, Carré, U-vorm en de standaard opstelling. Heeft u voorkeur voor een andere opstelling, dan denken wij graag met u mee.

Zaal Beestenveld

Op de eerste verdieping ligt Zaal Beestenveld, die zijn naam ontleent aan een naastgelegen bosgebied. Deze ruimte is uitermate geschikt voor vergaderingen en trainingen.
De grote muurposter en raampartijen hebben een ruimtelijke en inspirerende uitwerking.

De ruimte is voorzien van een ingebouwd projectiescherm, waarbij een losse beamer geplaatst kan worden.

In theater opstelling is er ruimte voor 35 zitplaatsen. Mogelijke opstellingen zijn de Theater opstelling, Carré, U-vorm en de Kring. Heeft u voorkeur voor een andere opstelling, dan denken wij graag met u mee.

Zaal de Snelle Loop

Onze kleinste zaal is vernoemd naar de gelijknamige beek, die over het terrein van Nederheide loopt.
Zaal de Snelle Loop is uitermate geschikt voor bijeenkomsten van 10-15 personen.  Een buffet met koffie, thee en water kan uiteraard niet ontbreken.

De meest voorkomende opstelling is Boardroom. Heeft u voorkeur voor een andere opstelling, dan denken wij graag met u mee.